0 item

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

per pagina

4 Artikel(en)

Grazia

vrijdag 10 juni 2016 22:08:11 Europe/Amsterdam

We Staan in de Grazia!!!

Ja natuurlijk willen we dat!!! 

En toen werden we gebeld of we in de Grazia wilden staan met onze Roundies.

Na een fotoshoot gehad te hebben, de perfecte foto naar Grazia gestuurd om hem te laten plaatsen in de categorie musthaves.

We zijn zien in nr.23 die op 9 juni in de winkel ligt. Trots op het resultaat maar vooral heel blij dat we onze mooie roundies aan de rest van Nederland kunnen laten zien.

grazia

grazia reclame

 

 

Enjoy the summer with Roundies by Hippie Jewels

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door tamara tamara

Roundie Ronde Handdoeken

donderdag 14 april 2016 21:44:03 Europe/Amsterdam

Nieuw!!! Bij Hippie Jewels!! 

 

DE ROUNDIE RONDE BADLAKENS EN KLEDEN.

 

ROUNDIE-HANDDOEK-ROND-IBIZA 

Je hebt ze vast al voorbij zien komen. Deze gave ronde badlakens en kleden. Wij waren op slag verliefd. En hebben besloten ze toe te voegen aan de collectie. We hebben twee verschillende soorten, namelijk: De Roundie Badlakens. Dit zijn ronde strandlakens gemaakt van 100% velours badstof. Voorzien van een leuke kleurrijke print. Deze zijn heerlijk voor op het strand en nemen veel vocht op. 

We hebben hier ook een variant op. De handgemaakte en handbeschilderde Roundie Mandala kleden, gemaakt in India. Deze kleden bevatten twee lagen. Een gladde katoenen kant, waar de beschildering zich op bevind, en een lichte badstof onderkant. Deze Roundie is vooral geschikt voor een picknick in het park of voor op een festival. Deze versie is iets delicater en kan dus het beste in koud water met de hand gewassen worden. 

 

Roundie-mandala

 

Geplaatst in Nieuws door tamara tamara

Tiny Tiffany in the spotlight!

maandag 7 maart 2016 15:23:28 Europe/Amsterdam

Deze week in de spotlight: Tiny Tiffany

dreamcatcher-ketting-tiny-tiffany 

De Tiny Tiffany collectie is superschattig! Het is een fijne sieradenlijn vervaardigt uit edelstaal. Ze zijn mat afgewerkt en ware juweeltjes om te dragen. Neem bijvoorbeeld onze best-seller de dromenvanger, wat is het verhaal hierachter?

 

Het Indiaanse verhaal:
Lang geleden toen de wereld nog jong was had een oude Lakota spirituele leider een visoen op een bergtop. In dit visioen verscheen Iktomi de geest van de wijsheid in de gedaante van een spin. Iktomi sprak met hem in een geheime taal die alleen de spirituele leiders konden begrijpen. Tijdens dit gesprek begon de spin een web te spinnen in een hoepel versierd met veren.
Hij vertelde het verhaal over de cirkel van het leven, hoe we beginnen als kinderen en hoe we opgroeien tot volwassenen. Uiteindelijk worden we oud waarna we weer als kinderen verzorgd moeten worden zodat de cirkel weer rond is. Maar zei Iktomi in iedere leven cirkel spelen er veel krachten, sommige zijn goed en sommige zijn slecht. Als je naar de goede krachten luisterd, zullen ze je in de goede richting sturen, maar de slechte krachten zullen je beschadigen en in de verkeerde richting sturen.
Toen de spin uitgesproken was gaf hij Lakota het web en zei: zie het web is een perfecte cirkel maar er zit een gaatje binnenin de cirkel. Gebruik het web om jezelf en je volk te helpen om goed gebruik te maken van de goede ideeën en dromen. De dreamcatcher zal de goede ideeën en dromen vangen en vasthouden, en de slechte door het gat laten ontsnappen.
Lakota ging terug naar zijn mensen en vanaf die tijd gebruiken ze de dreamcatcher als een vast onderdeel van hun leven. Het hangt boven hun bed en in hun huizen om hun dromen te vangen en vast te houden en hun kinderen te beschermen tegen boze dromen.

 

Kan jij ook niet wachten om eigen dreamcatcher of één van de ander sieraden uit de Tiny Tiffany collectie te bestellen? klik dan hier.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door tamara tamara

Welkom

woensdag 17 februari 2016 20:30:49 Europe/Amsterdam

Welkom in de wondere wereld van Hippie Jewels.

Op onze nieuwe site hebben we diverse nieuwe collecties toegevoegd. Zowel in edelstaal als in echt zilver hebben we voor ieder wat wils. Kijk bijvoorbeeld bij de laatste nieuwe hype: Parfummedaillons! 

Parfummedaillon

Deze medaillons kunnen gevuld worden met een sponsje waar je een paar druppels parfum of etherische olie op kan doen. Doordat het parfum in het sponsje trekt blijft het medaillon lang lekker ruiken. Bij ieder medailllon krijgt u 2 geurlozeparfumpads. Natuurlijk is er de mogelijkheid om de losse sponsjes in diverse kleuren na te bestellen in onze webwinkel!

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door tamara tamara
per pagina

4 Artikel(en)

8